Рівне, вул. В.Червонія, 6 +38 0362 65 15 20 - приймальня

Новини

Казкова шоу-вистава ”Сон Катрусі”

Казкова шоу-вистава ”Сон Катрусі”

«Які щасливі очі у казок!»

 

Надзвичайно щирі, світлі, радісні і безмежно талановиті дітки Зразкової студії музично-естетичного виховання «Ладоньки», керівники Людмила Олександрівна Панащук та Вікторія Олександрівна Панащук, розкрили перед глядачами світ чудес, світ де казка оживає розфарбовуючи усе навкруги яскравими кольорами!

 

Головні герої казочки «Сон Катрусі», котик і Катруся, потрапили у незвичну і невідому країну, в якій на них чекала зустріч з королевою Знань та її вірними помічницями королевою Цифр, королевою Музики і Веселкою, а також з Комп’ютером і Мишкою! Саме вони повідали нашим героям, що навчання може бути навіть дуже цікавим і захоплюючим. Дівчинка і Котик навчилися рахувати, читати, співати, танцювати і дізналися багато цікавого об’єднавшись з друзями!

По завершенню казочки, усі глядачі посмакували смачним морозивом від Народного депутата України Віктора Мялика.

 

Також в залі була присутня атестаційна комісія, для підтвердження звання «Зразкового», у складі:

Заступника директора обласного центру народної творчості з науково-методичної роботи, заслужений працівник культури України Феодосій Васечко.

 

Провідний методист з вокально-хорового мистецтва та фольклору Рівненського обласного центру народної творчості Ігор Тимофєєв.