Рівне, вул. В.Червонія, 6 +38 0362 65 15 20 - приймальня

Новини

26 листопада у міському палаці культури відбудеться довгождана вистава «C`est la vie»

26 листопада у міському палаці культури відбудеться довгождана вистава «C`est la vie»

Вистава «C`est la vie» поставлена за п’єсою французького драматурга Жана Ануя «Оркестр» народним театром міського палацу культури. Режисер Олена Гордійчук.
Приурочена вистава 45-річчю міського палацу культури. І навіть під час карантину спалахне вогнями акторської гри!
Жан Ануй (1910-1987) справедливо вважається першим серед драматургів Франції 1930-1980-х років. «Оркестр» - це його інтелектуальна п’єса, з блискучою театральністю, багатошарова і красномовна. Це - театр в театрі. Це - поєднання гротеску і реалізму, справжня драма із синтезом різних епох і художніх стилів, психологічних роздумів, глибокої моралі і життєвого абсурду, який ховається за лаштунками.
«C`est la vie» – вистава, яка відбудеться у міському палаці культури - реалістична, з неприкрашеною картиною людських відносин. Тут любов і інтриги, пристрасті і розчарування. "Трішечки одружені» і закохані до безтями. Тут шматки спаплюженого кохання і великі сподівання. Егоїзм і дрібне життя. Зваба і любов. І навіть життя навиворіт, тобто «спідня» її частина.
Олена Гордійчук, режисер вистави:
- Маємо велике щастя жити, творити, радіти з прекрасним колективом однодумців! Щиро дякуємо творчому колективу палацу та директору Анатолію Олександровичу Чугуєвцю за професійну майстерність і велику підтримку нашого театру!