Рівне, вул. В.Червонія, 6 +38 0362 65 15 20 - приймальня

Новини

Після карантину – бенефіс Нати Савич!

Після карантину – бенефіс Нати Савич!

Актори народного молодіжного театру міського палацу культури кажуть: «Щойно закінчиться карантин, одразу вийдемо на сцену». Цього разу наша «молодіжка» потішить рівнян бенефісною виставою актриси Нати Савич «С'est la vie» за п’єсою Жана Ануя «Оркестр». Це вистава про жіноче щастя, про сенс життя, про розуміння і кохання.

Ната Савич завжди вражає своєю чесністю і відданістю театру. За 20 років творчого служіння вона зіграла багато ролей у різних виставах. Це і „Дон-Кіхот” М. Булгакова, і «Поминальна молитва» Г. Горіна, «Тоді, в Севільї» С. Альошина, «Супниця» А. Ламура, „Безприданник” Л. Разумовської, „Гроші, гроші, гроші...” Г. Конькової, вечір Т.Шевченка, «Не судилося» М. Старицького, «Різдвяна історія» за мотивами п’єси Р.Куні, «Кольори» П.Ар’є, «Любов.Життя.Театр.».

 

- Веселий настрій Нати Савич, віра, безпосередність, зацікавлені очі, прагнення якомога швидше вийти на сцену і ділитися своєю творчістю надихають. З нею хочеться творити! – кажуть актори народного молодіжного театру міського палацу культури. -  Ми настільки скучили за нашим «Текстильником», за сценою, за глядачами, і одне за одним, що впевнені на всі 100% - після карантину буде ще краще, аніж було! Нам не знадобиться час, щоб адаптуватися: актори в тонусі й готові одразу вийти на сцену! Ми зіграємо бенефісну виставу Нати Савич «С'est la vie» за п’єсою Жана Ануя «Оркестр». Це вистава про жіноче щастя, про сенс життя, про розуміння і кохання. Нату Савич, хочеться бачити на сцені міського палацу культури "Текстильник" завжди!