Рівне, вул. В.Червонія, 6 +38 0362 65 15 20 - приймальня

Новини

Яскраво та енергійно відзвітував народний ансамбль бального танцю «Флеш»

Яскраво та енергійно відзвітував народний ансамбль бального танцю «Флеш»

Одні на пуантах, старанні і сповнені натхнення, інші – босоніж і бешкетно, усі – витончені, згуртовані, із усвідомленням, що на них дивляться сотні пар цікавих очей.

Три десятки номерів, виконані дітлахами різного віку, і, відповідно, різних років навчання, а також дорослою трупою ансамблю, змінювали один одного, щораз приковуючи увагу глядачів. Після "чистої" класики заповнювали сцену виконавці спортивно-бальних постановок, такі поєднання тримали глядачів у постійній напрузі, створюючи атмосферу легкості концерту та цікавості до номерів.

У залі ж було чимало найщиріших вболівальників – матусі, татусі, бабусі з дідусями, тітоньки та інші близькі люди, словом, аудиторія, що викликає у дітей особливе хвилювання. Але вони справилися.

-          На нашому традиційному звітному концерті ми представили глядачам на 50% оновлений репертуар. У залі було багато батьків, які, звичайно ж, чули від діток про нові постановки, але ще їх не бачили. То ж, гадаю, було цікаво, - коментує подію керівник народного ансамблю бального танцю Роман Гриценюк.

Звітний концерт, звісно, зауважує він, є підсумком сезону -  веселого, доброго, потужного, означеного масою цікавих подій та конкурсів, у яких «Флеш» отримував найвищі відзнаки. І це приємно, і це важливо, і це означає, що обрано правильний вектор, і треба рухатися далі.

-          А «Флеш» ніколи і не зупиняється, - резюмує Роман Гриценюк. – Наш навчальний рік не завершився. Влітку продовжуються заняття, тільки у липні ми матимемо канікули. Окрім того, уже через кілька днів наш колектив вирушає до Одеси на фестиваль. Плануємо гарно потанцювати, відпочити, перемогти своїх колег і привезти призи. І розвиватися далі, удосконалюючи майстерність і підтверджуючи високу марку нашого колективу.

«Флеш» - це не танці – це спосіб життя і його прояв, усміхається керівник і запрошує до гурту майбутніх зірок балету.